Om mig

Hej!

Jag som driver den här bloggen heter Louise och är 31 år gammal. Jag har jobbat med marknadsföring och PR för företag i snart 10 år och har under denna tid lyckats samla på mig en hel del erfarenhet inom branschen. I och med att jag inte kunde finna tillräckligt med intressanta och lärorika bloggar i ämnet så kände jag mig manad att starta en egen! Här har jag skrivit i snart 2 år och under denna tid har jag vunnit en hel del nya vänskaper, utökat mitt karriärmässiga nätverk och framförallt fått utlopp för mina inre tankar och känslor. Det har varit en fantastisk tid och jag planerar inte att sluta på en lång tid framöver!

Mitt yrke

Om mig

Vad är det nu jag gör, kanske du frågar dig. Marknadsföring och PR kan låta relativt abstrakt, och kännas som ett oändligt stort område. Det är det generellt också, men just det jag jobbar med är väldigt konkret. Om man arbetar med marknadsföring har man oftast kunskap, utbildning och erfarenhet inom antingen kommunikation eller ekonomi. Jag har erfarenhet inom båda dessa men min huvudsakliga inriktning och arbetsuppgift är design!

Jag är kreativ, och min uppgift är att grafiskt konkretisera de kreativa idéerna på ett sådant sätt att mina kolleger med lätthet kan förmedla budskapet kommunikativt till den breda massan. Det är ett otroligt stimulerande jobb! Man måste hela tiden vara öppen för nya intryck och uttryck och ha en stor förmåga att se till så väl helheten som detaljerna.

Mitt liv i övrigt

Om mig

På fritiden älskar jag att röra på mig. Jag springer gärna minst 4 gånger i veckan – löpningen ger mig sinnesro, laddar om mina batterier, gör mig mer uthållig både mentalt och fysiskt och det är när jag springer som jag får mina bästa idéer. Jag har deltagit i flera lopp och där har jag upptäckt att jag älskar motivationen som tävlingsaspekten i det hela ger mig! Att tävla mot andra, men kanske främst mot mig själv, är en stor drivkraft som får mig att ge det där lilla extra.

Utöver löpning så är orientering en annan favorit. Att röra sig ute i skog och mark är avslappnande och välbehövligt för alla människor. Det är dessutom spännande ur ett både psykologiskt och metaforiskt perspektiv; att med hjälp av karta och kompass finna sin väg till ett givet mål. Att utöva orientering med den klubb jag tillhör bidrar till att stärka mig mentalt och gör mig bättre på mitt jobb.

Utöver detta har jag två fina barn, Marcus 11 år och Sofia 7 år. Vi bor tillsammans med vår Golden Retriever i Sköndal, Stockholm. Dessa små solstrålar ger mig oändligt med glädje i tillvaron och närvarar ofta i bloggen!

Med detta vill jag önska er hjärtligt välkomna till min blogg och hoppas att ni kommer att hitta något som intresserar er! Tveka inte över att kontakta mig vid eventuella frågor! Jag tar däremot inte emot uppdrag och offerter inom marknadsföring/PR, jag hänvisar er då istället till kontakt med min firma.