Hej mina fina bloggläsare!

Idag var en riktigt tuff dag… Vi ligger efter med ett projekt och måste jobba sena kvällar och ibland till och med nätter för att hinna till deadline. Barnen är hos pappan så jag kommer hem vansinnigt sent och får knappt i mig något att äta under dagen. Snacka om att man är slut när man väl lägger huvudet på kudden….

Just idag hade jag dessutom förlagt mina nycklar och eftersom att vår dörr går i lås automatiskt när man stänger den fick jag alltså stå och vänta på en låssmed i en timme och fyrtiofem minuter när jag kom hem från jobbet. Vilken underbar känsla… Okej, okej nu ska jag sluta klaga! 

Tävling på två sätt

Hej mina fina bloggläsare!Nu sitter jag i alla fall nyduschad med en kopp te. Jag planerar inför torsdagens orienteringstävling, min klubb möter en annan klubb från Göteborg och det ska bli så himla kul. Behöver dock köpa ett par nya jympaskor av bättre kvalitet, samt fixa barnvakt. Nå väl, här kommer något lite mer intressant för er…

Jag vill berätta för er kära bloggläsare att jag kommer att hålla en tävling nu under december, som går ut på att ni ska svara rätt på ett antal frågor (hur väl känner ni mig egentligen?) och den lycklige vinnaren kommer att erhålla ett spektakulärt pris… Ja jag tror verkligen att ni kommer att gilla det!

Det är nämligen så att jag kommer att lotta ut 1 kostnadsfri timme med mig (och mitt företag) där vi kommer att gå igenom eventuell marknadsföring och PR för dig och ditt företag. Om du driver ditt egna företag är detta en gyllene chans för dig! Hur kan du förbättra dina möjligheter att nå ut till potentiella kunder och öka dina vinstmarginaler? Det är precis detta jag jobbar med och i och med att jag älskar och uppskattar mina bloggläsare så mycket så vill jag göra detta för er. Jag är framförallt intresserad av att höja och stärka kvinnor som äger egna företag – så snälla, tveka inte att höra av dig!

Allt du behöver göra är att svara på följande frågor, och maila svaren till mig på louise@marknadsforing.se tillsammans med en motivering kring varför just DU ska vinna, så är du med och tävlar! Vinnaren utses i januari 2017!

Frågor

– Vad heter mina barn och hur gamla är dem?
– Vad är min favoritträning?
– Jag har tidigare angett en gemensam nämnare för alla som lyckas med sitt eget företag. Vad är det?

Hoppas att jag får läsa just ditt bidrag! Nu ska denna damen gå och sussa kudden… Godnatt kära bloggläsare!