Solig lördag

Hej alla bloggläsare!

Idag har varit en produktiv dag. Det var strålande sol och termometern visade hela 14 grader, vilket innebar en efterlängtad första frukost på balkongen!

I och med att vi vaknade på så gott humör var vi alla sugna på en brakfrukost. Marcus ville baka egna frallor och jag hade nyligen fått ett jättebra recept från Marika på jobbet så vi körde igång. Surdegsfrallor med nötter och mandlar blev det, supergott rykande heta med smältande smör och ost… Till det drack barnen smoothies och jag en latte. Fåglarna kvittrade och luften ute på balkongen doftade av vår! Kan en morgon starta bättre?

Jobba, jobba, jobba

Solig lördag

Efter detta skulle barnen träffa sin pappa och jag behövde åka in till kontoret en stund. Vi har en större klient just nu och ett projekt som innebär att vi ska göra en kampanj för en ny tjänst på IT-marknaden. Som formgivare har jag stort ansvar och det är helt enkelt inte möjligt att missa en deadline. Man får jobba när man måste helt enkelt, oavsett om det är kväll eller helg, för att hinna klart i tid. Å andra sidan är jobbet ändå väldig fritt – jag kan komma och gå på kontoret som jag vill, och behöver aldrig be om ledigt för att exempelvis göra något med barnen. Så länge jag håller deadline! Så av denna anledning blev det ett par timmars slit på lördagsmorgonen…

Träning och mys

Innan jag hämtade upp Marcus och Sofia sprang jag 10 km i Nackareservatet. Så otroligt skönt! Man kunde verkligen känna förändringen i årstiden som är just nu, och jag behövde inte ens använda vindjackan!

Sen barnen blivit hämtade blev det tacos, film och godis i soffan. Det perfekta avslutet på en perfekt dag… Hoppas att också ni alla mina bloggläsare haft en underbar dag!