Jag blev sjuk, usch då!

Idag hade jag verkligen kunnat bli under täcket hela dagen. Det ösregnade på morgonen. Låg i sängen en bra stund och bara lyssnade på hur det strilade, eller rättare sagt öste ner vatten. Har dessutom blivit förkyld, var nämligen igår ute i skogen med origenteringsgänget och det regnade hela den tiden. Blev helt blöt och frusen och stod en bra stund i duschen när jag kom hem för att tina upp mig. Och nu vaknade jag då idag med snuva, sjuk hals och dessutom lite feber.

Blev hemma från jobbet idag. Ringde och meddelade att jag inte kände mg bra alls. Jag är ju så gott som aldrig sjuk . Brukar vara den som klarar mig utan alla flunssor men inte denna gång.

Ännu om gårdagen, vi hittade en helt ny orienteringsbana som vi inte tidgare hade sprungit igenom. Vi har ju haft orientering så pass länge nu som hobby att man börjar märka att man varit på många olika platser. Alltid roligt med nya ställen. Hade mina nya färggranna springkläder på mig, de kändes riktigt bra. Synd att de inte var vattentäta, hihi!

Älskar att läsa

Jag blev sjuk, usch då!

Har passat på att njuta lite av att ligga ensam hemma. Läste Fifty Shades of grey igen, jag har säkert haft den på bordet i en månad men nu bestämde jag mig för att börja på den. Gillar den hittills. Normalt brukar jag inte gilla den sortens böcker men denhär verkar bra. Förstår varför folk pratat så mycket om den.

Jag brukar ju nästan bara ta tag i spännande kriminalromaner som Beck-böckerna och Camilla Läckbergs böcker . Dem har jag ju i och för sig läst alla redan . Har hört att det finns fler av Grey-böckerna. Om jag orkar mig igenom denna , skall jag definitivt läsa de andra.

Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och göra mig en god sallad. Konstigt att jag är hungrig- brukar ju alltid vara aptitlös när jag är sjuk.