Nya kläder

Idag har jag njutit av att vara ledig. Tänk att veckosluten kan vara så sköna. Sov riktigt länge i morse och var på en lång skön länk . Sprang inne i skogen på de små stigarna som för en lite hit och dit. Älskar att springa där . Man hör fåglarna som sjunger och ser samtidigt skymten av havet som glittar där lite längre bort. Föredrar faktskt att springa i skogen före en tur på konditionsspåret. Det brukar oftast vara fullt med löpare och många barnfamiljer tycks även gilla att spendera sin morgon promenerande där . Senare på dagen åkte jag in till stan för att kika runt lite i affärerna. Det är ett bra tag sedan jag gjorde det. Ville ha lite nya kläder och gick in på H&M . Hittade snygga jeans och några vackra skjortblusar som jag kan använda på jobbet. Har märkt att jag börjar jag så mycket kundmöten att jag känner att jag vill vara lite mer reprsentativ och klä mig snyggt inför dem. Jag är ju mitt eget visitkort så att säga.

Nya kläder

Lördagskvällen

Senare var jag bjuden på födelsedagskalas till min mamma som hade bjudit in både mig och alla mina syskon på kaffe och kaka. Hade i stan lyckats hitta en bok som jag vet att mamma länge har sökt. Hade verkligen tur eftersom det bara fanns ett exempar kvar. 

Och visst blev mamma överraskad- hon berättade att hon hela veckan gått in i alla stans bokhandlar och inte fått tag på boken. Härligt att kunna överraska henne. Hon var så glad. Mamma hade bakat en alldeles supergod smörgåskaka med skinka, hon vet att jag älskar hennes smörgåskakor och just hennes skinkkaka är min egna favorit. Vi skålade med chanpange och hade verkligen roligt. Vi avslutade kalaset med att titta på gamla fotografier av oss barn – oh vad kul det var. Tänk att vi alla tre såg så lika ut som små när vi nu som vuxna är såå olika – vi är ju totala motsatser till varandra.

Pappa hade köpt åt mamma en kamera till present eftesom mamma älskar att fotografera. Han tyckte att det var bra att hon hade en bra systemkamera och får bra bilder. Alla vet vi ju hur stor skillnad det är på en pocketkamera och en systemkamera. Tror faktiskt jag skall fråga om jag får låna den nåt tag…